Sluiten

Over Ons

 

Stichting Internationaal Cultureel Centrum Emmen is opgericht in 2013 en is actief in de Gemeente Emmen. Wij zijn een unieke stichting wegens ons brede activiteit voor verschillende doelgroepen. Daarnaast onderscheiden we ons van andere stichtingen en organisaties, omdat wij niet voor één volk, ras of doelgroep staan. ICC Emmen is er voor iedereen. Wij zijn een non-profit stichting. We werken uitsluitend met vrijwilligers. Deze behartigen de belangen van de bezoekers.

 

Doelstelling

Het doel van de stichting is om mensen met diverse achtergronden bij elkaar te brengen. Daarnaast het opzetten, begeleiden en uitvoeren van sociaal culturele activiteiten. De stichting wil zorgen voor sociale cohesie binnen de maatschappij en wil individuen en groepen al dan niet met een achterstand of beperking helpen en stimuleren om hun sociale en culturele positie in de samenleving gestalte te geven en te verbeteren.

De stichting staat open voor suggesties en/of feedback omtrent zaken die gaan over de organisatie of activiteiten. Suggesties en eventuele verbeterpunten worden meegenomen en in de vergaderingen voorgelegd aan de bestuursleden. Voor vragen, suggesties en/of feedback klik hier.

Top